ISO 9001

Minőségpolitika

Az OMEGA-soft Kft. szoftvereket fejleszt, telepít, számítógépeket forgalmaz, és az ezekhez a tevékenységekhez kapcsolódó mérnöki tanácsadással, szolgáltatással foglalkozik. Cégünk minőség iránti elkötelezettsége tükröződik a minőségirányítási rendszer működtetésében, amelyet az MSZ EN ISO 9001:2009-os szabvány alapján alakítottunk ki. Szervezetünk minőségpolitikáját alapvetően a kiváló minőségű termékek és szolgáltatások határozzák meg. Cégünk szellemi és anyagi erőforrásaival az ügyfelek követelményeit magas szakmai színvonalon, megbízhatóan, rugalmasan és versenyképes áron teljesíti. Ennek érdekében az OMEGA-soft Kft. minden alkalmazottja vallja a következőket:

  • Termékeinket és szolgáltatásainkat mindig üzletfeleink igényeinek, szakmai tapasztalatainak figyelembevételével fejlesztjük. Így partnereink olyan eszközöket használhatnak, amelyek a beépített automatizmusoknak köszönhetően jelentősen növelik a munka hatékonyságát, és csökkentik az emberi tévedésből bekövetkező hibák lehetőségét.
  • Kiváló minőséggel igyekszünk megrendelőink bizalmát elnyerni és megőrizni, mint például: magas szintű szakmai tudás, alapos felkészültség, azonnali kiszolgálás, megbízhatóság, támogató szolgáltatás.
  • Kölcsönös együttműködéssel érjük el, hogy termékeink megfeleljenek a felhasználói igényeknek, az alkalmazási szokásoknak és az üzleti követelményeknek. Vevői kérésre képzést biztosítunk a rendszer használatról.
  • Technikai támogatást nyújtunk vevőinknek, hogy segítsünk a termékvásárlásban. Telefonos ügyfél szolgálatunkkal az eladás utáni termékhasználatban felmerülő problémák gyors és szakszerű megoldásában is hatékony segítséget nyújtunk.
  • Megbízható információkkal szolgálunk a szállításról és más rendelési részletekről.
  • Mérjük teljesítményünket, hogy ennek eredményét alapul használhassuk a további fejlesztésekhez.
  • Felelősségteljes munkaadók vagyunk alkalmazottaink (pl., biztonság), vevőink (pl., csomagolás és biztonság) és a közösség (pl. környezet) érdekében.
  • Megfelelünk az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségbiztosítási szabványnak. Célunk, hogy a hazai és a nemzetközi piacon egyaránt versenyképes pozíciót töltsünk be.

Budapest, 2009. október 30.

  Szopkó Károly
  Ügyvezető igazgató

iso-2011_800.jpg