Az OmegaCAD ELEKTRO tervezőrendszer felhasználói kézikönyve

A mező és létesítmény tervlapjai

'Létesítmények kezelése' modul

Elérés:

Menü:

E L E K T R O Létesítmények kezelése...

Nyomógomb:


A mező tervlapjai funkció meghívása után csak az aktuálisan kijelölt mező tervlapjait listázza. A további mezőket megjeleníti a listán a mappára utaló szimbolikus ikonnal, amelyben egy kérdőjel látható. Ha a kérdőjel piros színű, akkor a mező tartalmaz eltérés bejegyzést. Ha bármely mező tervlapjait látni szeretnénk, akkor a mező lista sorra kattintva a rendszer elvégzi a mező tervlapok kigyűjtését.

A kívánt tervlapra ugrást a következő módon hajthatjuk végre:

Gomb érvényes lesz, ha valamely tervlapot kijelöljük. Hatására a rendszer a kijelölt tervlapnak megfelelő mező, kijelöléshez tartozó tervmodult betölti a tervlap sorszámának megfelelő tervlap megjelenítésével. A kijelölt tervlap ugrás funkció indítható a listasoron végzett jobb oldali egérgomb felengedésére előugró lebegő menüből való hívással is.

Az 'Ugrás a kijelölt tervlapra' funkció indítható a lista ablakban bármely oszlopban végrehajtott dupla kattintással is!


Megjegyzések:

Ha valamely dokumentáció bármely tervlapján bontás/építés, vagy a terv jelölés van, akkor arról az OmegaCAD ELEKTRO rendszerben a következő állapotokban kapunk visszajelzést:

A 'A létesítmény tervlapjai' funkció tervlap adatok listája kiegészül az Eltérés oszloppal. Ha van a tervlapok között olyan, amely tartalmaz bontás/építés jelölést, az kiemelten jelenik meg, az adatsor végén a bontás/építésre, vagy a terv jelölésre utaló felirattal. (, )

Korlátozások/megjegyzések:

A dialógus ablak átméretezhető. Az átméretezett értékeket a rendszer megőrzi!

Kapcsolat/E-mail Omega-Soft Kft.
1992-2018
Minden jog fenntartva. ©
OmegaSoft WEB Site